top of page

Vill ditt företag starta podd?

Er dedikerade partner för ljudproduktion och redigering. Vi förstår vikten av att skapa professionellt ljudinnehåll för ert företag och strävar efter att göra processen så enkel och effektiv som möjligt för er.

Våra unika tjänster:

  1. Professionell ljudredigering: Vi tar hand om allt från att klippa och trimma till att förbättra ljudkvaliteten, vilket ger ert innehåll den polerade touch det förtjänar.

  2. On-site poddutrustningsinstallation: Vi erbjuder en unik service där vi tar oss till ert företagskontor för att rigga upp poddutrustningen. Detta säkerställer att ni har en professionell ljudmiljö för era inspelningar utan att behöva oroa er för tekniska detaljer.


Varför välja en företagspodd?

Funderar ni på att starta en företagspodd? Podcasts har blivit en kraftfull kommunikationskanal, och vi hjälper er att förstå de potentiella fördelarna och svara på era frågor om ekonomi och tidsåtgång.


Varför är podcasts populära? Podcasts erbjuder en bekväm metod för att konsumera information och underhållning. Målgruppen kan lyssna när de vill, oavsett var de befinner sig. Vi ser till att ni når ut till er målgrupp på ett sätt som är bekvämt och effektivt.


Ett komplement till andra kanaler: För de flesta företag är en podcast en kompletterande kanal som stärker varumärket och bygger en engagerad publik. Det är en långsiktig marknadsföringsstrategi som positionerar er som experter, ökar trovärdighet och ger innehåll att dela i andra marknadsföringskanaler.


Vad kan ni prata om? Vi hjälper er att skapa intressant och värdefullt innehåll genom att identifiera relevanta ämnen och format. Vi ser till att er podd inte blir en ren reklamkanal, utan istället en plats för att dela kunskap, utbilda och erbjuda användbara tips.


Vem på företaget ska podda? Vi rekommenderar att ni väljer en person som brinner för att dela kunskap och är expert inom ämnet. Det kan vara någon som styr ämnet, eller så hjälper vi er att hitta rätt person för att säkerställa en stark koppling mellan röst och ämne.


Vad krävs för att starta en podd? Vi underlättar hela processen genom att guida er i valet av ämnen, se till att ljudkvaliteten är i toppklass och erbjuda teknisk support. Vi tar hand om allt från att klippa och redigera till att distribuera era avsnitt till olika plattformar.


Är det dyrt? Att driva en podcast behöver inte vara kostsamt. Vi hjälper er att hitta rätt utrustning och erbjuder prisvärda lösningar för att skapa högkvalitativt innehåll. Vi kan även stödja er med marknadsföring för att öka er lyssnarskara.


Tips inför att starta en podd: Vi delar med oss av våra insikter för att skapa korta, informativa avsnitt, planera i förväg för en smidig produktion och hålla en regelbunden publiceringsfrekvens för att behålla och öka er lyssnarskara.


Hur vet vi om podden är framgångsrik? Vi arbetar tillsammans med er för att fastställa era mål och mäta framgång baserat på era specifika mål, vare sig det handlar om varumärkesbyggande eller direkt intäktsgenerering.


TalkEdit är er pålitliga partner för att ta er företagspodd till nya höjder. Kontakta oss för att starta er podcast-resa idag!Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page